lördag 14 mars 2009

Final

Ikväll har det varit finalen av melodifestivalen som har gällt här hemma :) måste säga att det var sjuukt spännande där ett tag faktiskt.. och det var väl inte min favorit som vann, jag hade hellre sett HEAT, Måns eller Alcazar som vinnare, men men, hon sticker väl ut lite med sin låt också, och vem vet, det kanske är bra :) hon Malena som vann är i alla fall Daniels fyrmänning, så det är ju nästan lite häftigt :D Kanske man får träffa henne på nån släktträff.. hoho, nejdå, men man vet aldrig ;)

Daniel sa att Malena hade haft 150 i odds på svenska spel, så han tänkte tippa en hundralapp på henne, men när han kom dit hade dom sänkt det till 3,5.. haha K U L, annars hade man kanske varit 15 000 rikare nu, men inte alls då. Han sa att han hade tänkt och överraska mig med det om hon skulle ha vunnit, o jag går fortfarande och hoppas på att han kommer säga att vi har vunnit dom där pengarna, men det börjar se lite mörkt ut nu tyvärr.. ;`( det hade inte varit helt fel med 15 000 heller, förstår inte hur svenska spel kunde sätta dom oddsen, men dom skrev tydligen sen att dom hade "stuckit ut hakan för mycket" vad det nu betyder, men nåt om att dom trodde att hon inte skulle ha nån chans i alla fall?

Annars idag har jag varit på kuppan och shoppat lite med Emma o Emma :) Imorgon ska vi på dop, lilla Benjamin ska döpas.. eller lilla och lilla, han växer ju som bara deen, det är inte långt kvar tills han är ett halvår, tänkt vad snabbt tiden går.. lite för snabbt ibland :)
Nu blev det ett långt inlägg, men fortfarande ingen som tvingar er o läsa ;) Snart blir det film med älsklingen; Rallybrudar, får se om det är något och se :) Natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar